Retur produse


  • Detalii returnare produse


1. Cumparatorul are dreptul de a returna produsele cumparate online si livrate prin curier, in maxim 14 zile de la intrarea in posesie a ultimului produs din comanda.

2. Persoana juridica are dreptul de a returna produsele cumparate online si livrate prin curier, in maxim 3 zile de la intrarea in posesie a ultimului produs din comanda.

3. Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care s-au livrat, in ambalajul original, si trebuie sa contina inclusiv toate accesoriile cu care s-a livrat initial.

4. Nu se accepta retur pentru produsele care prezinta zgarieturi, deformari, lovituri fizice, modificari software, modificari hardware, defectiuni survenite din cauza socurilor electrice.

5. Nu se accepta retur daca au fost desigilate produsele consumabile (cartuse toner, unitati de imagine, cilindri, lamele, fusere, unitati de transfer belt, role preluare hartie etc).

6. Nu se accepta retur daca au fost desigilate produsele software (licente, sisteme de operare, antivirusi, programe si utilitare).

7. Pentru produsele returnate, costul transportului va fi suportat de catre cumparator.  • Procedura de returnare produse1. Pentru returnarea produselor cumparate online, este necesar a se completa o cerere care va cuprinde urmatoarele informatii:

- numele si prenumele cumparatorului;

- numarul comenzii (il gasiti pe email);

- numarul de telefon la care sa puteti fi contactati pentru stabilirea detaliilor de retur;

- motivul renuntarii la produs;

- contul bancar in care sa va putem returna suma;

- adresa de ridicare a coletului;

2. Cererea pentru returnarea produselor se trimite pe adresa de email intactsistem@gmail.com

3. Dupa ce ati trimis cererea de retur, veti fi contactat de un operator pentru stailirea detaliilor de retur.

4. Va rugam sa nu expediati coletul fara a primi acceptul operatorului nostru.

5. Adresa de expeditie a coletului va fi: INTACT SISTEM SRL, Splaiul Independentei, nr. 202, Sector 6, Bucuresti, cod postal 060021.